ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εισιτήρια διαρκείας: Βγαίνουν από Δευτέρα με μειωμένες τιμές

Κυκλοφορούν από Δευτέρα (ή Τρίτη) τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2018/19, με «ψαλίδι» στις τιμές.

Εισιτήρια διαρκείας: Βγαίνουν από Δευτέρα με μειωμένες τιμές

Τα «πράσινα» εισιτήρια διαρκείας αναμένεται να τεθούν προς κυκλοφορία από την ερχόμενη Δευτέρα, ή Τρίτη.

Αυτό αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω ζήτημα, το οποίο έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά να διευθετηθεί.

Όπως όλα δείχνουν, τα νέα εισιτήρια διαρκείας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού θα διατεθούν μετά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας (26/8 με Ξάνθη) και λίγες ημέρες πριν από το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εδώ και στο εξής, το ερώτημα που τίθεται είναι τα επίπεδα στα οποία θα κινηθεί η διάθεση των καρτών διαρκείας.

Η κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, η έλλειψη ευρωπαϊκών αγώνων και η καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στη διάθεση των διαρκείας, αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φετινά εισιτήρια διαρκείας αναμένεται να βγουν προς πώληση με μειωμένες τιμές, οι οποίες σε ορισμένες θύρες θα κινηθούν σε επίπεδα 20-30% κάτω σε σχέση με πέρσι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.