ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξάνθη – Παναθηναϊκός: Μόνο τα διαρκείας θα δουν το ματς!

Η ανακοίνωση των «Ακριτών» για την αναμέτρηση Ξάνθη - Παναθηναϊκός.

Ξάνθη - Παναθηναϊκός: Μόνο τα διαρκείας θα δουν το ματς!

Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Ξάνθη – Παναθηναϊκός, την Κυριακή 26 Αυγούστου!

Η απόφαση ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ξάνθη, που έκανε γνωστό ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια ούτε για τους φιλάθλους της, ούτε για τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού, σε μεμονωμένο επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είχε ζητήσει από την ΠΑΕ Ξάνθη εισιτήρια για τους οργανωμένους οπαδούς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.478 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Ξάνθη – Παναθηναϊκός

Μετά την με απόλυτο και κάθετο τρόπο δήλωση των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 17/08/2018, ότι δεν επιθυμεί τη διάθεση εισιτηρίων στους οργανωμένους και μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ λόγω του άσχημου κλίματος που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων και της Διοίκησης, ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε καμία ΘΥΡΑ του γηπέδου.

Η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.