ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το «ψηστήρι», ο ηγέτης και ο στόχος!

Ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν... παρουσιάστηκε ενώπιον του Τύπου σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Το «ψηστήρι», ο ηγέτης και ο στόχος!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε τα… αποκαλυπτήριά του στα ΜΜΕ το απόγευμα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν ενώπιον του Τύπου και έδωσαν τις απαντήσεις τους εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Στεφάν Λάσμε αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το ρόλο που έπαιξε ο Τζέιμς Γκιστ στο να «κλειδώσει» η επιστροφή του στο «τριφύλλι». «Τελείωνε κι έλα», ήταν η ατάκα του Γκιστ στον Λάσμε και τα υπόλοιπα… είναι ιστορία!

Ο Νικ Καλάθης ανέφερε ότι ήθελε εξ’ αρχής την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο συνέβη. Παράλληλα, τόνισε πόσο άνετα νιώθει που έχει τον ρόλο του ηγέτη στο παρκέ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Δείτε φωτογραφίες από τη media day

Δίπλα στον ηγέτη Νικ, θα σταθεί ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο έμπειρος Αμερικανός μπομπέρ τόνισε ότι θέλει να είναι ο… καλύτερος βοηθός του Καλάθη, σημειώνοντας ότι δεν έχει κανένα άγχος, ούτε κάτι να αποδείξει για την αξία του.

Παράλληλα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στην αλλαγή σελίδας που επιχείρησε στην καριέρα του, συμπληρώνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν. Γι’ αυτόν σημασία έχει μόνο ο Παναθηναϊκός.

Τέλος, ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκαθάρισε ότι ο πρώτος και κύριος στόχος του Παναθηναϊκού παραμένει το Final-4, με τον Καταλανό ν’ αναφέρεται επίσης και στον Λάνγκφορντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.