ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί φανέλας για τη νέα σεζόν

Οι αριθμοί φανέλας που επέλεξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ποιους διάλεξαν οι νέες προσθήκες.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται από την Τετάρτη στην Πορταριά του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος προετοιμάζονται για την απαιτητική χρονιά που έρχεται, με τους παίκτες του Πασκουάλ να έχουν ήδη επιλέξει τους αριθμούς που θα κοσμούν τις φανέλες τους, όπως αναφέρει η «Πράσινη».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι επιλογές των νέων μεταγραφών, καθώς ο ΝτεΣόν Τόμας πήρε το «0» του Σίνγκλετον, ο Κιθ Λάνγκφορντ επέλεξε το «5», ο Παπαγιάννης το «6», καθώς το «19» είναι… καπαρωμένο από τον Λεκαβίτσιους, με τον Λάσμε να επιλέγει το «7», καθώς το «11» το έχει ο Παππάς. Τέλος, ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε το «10», το οποίο ήταν η επιλογή του πατέρα του, Αργύρη.

Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί φανέλας για τη νέα σεζόν

0 – Ντεσόν Τόμας 5 – Κιθ Λάνγκφορντ 6 – Γιώργος Παπαγιάννης 7 – Στεφάν Λάσμε 9 – Βαγγέλης Σακελλαρίου 10 – Ιωάννης Παπαπέτρου 11 – Νίκος Παππάς 14 – Τζέιμς Γκιστ 15 – Ίαν Βουγιούκας 16 – Γιώργος Καλαϊτζάκης 19 – Λούκας Λεκαβίτσιους 24 – Ματ Λοτζέσκι 33 – Νικ Καλάθης 43 – Θανάσης Αντετοκούνμπο 44 – Ντίνος Μήτογλου

Exit mobile version