ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Μια φωτογραφία που διέψευσε τον Ρέστη αλλά και την ίδια την πραγματικότητα

Η φωτογραφία που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον Παϊρότζ μαζί με τον Ρέστη, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, διαψεύει τον ίδιο τον Ελληνα επιχειρηματία που τόσο καιρό, για ανεξήγητο λόγο, διαρρέει ότι δεν έχει καμία σχέση με το όλο πλάνο.

Μια φωτογραφία που διέψευσε τον Ρέστη αλλά και την ίδια την πραγματικότητα

Η φωτογραφία που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον Παϊρότζ μαζί με τον Ρέστη, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, διαψεύει τον ίδιο τον Ελληνα επιχειρηματία που τόσο καιρό για ανεξήγητο λόγο διαρρέει ότι δεν έχει καμία σχέση με το όλο πλάνο.

Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι διαφορετική, κάτι για το οποίο το panathinaikos24.gr έχει επιμείνει από την πρώτη στιγμή που ρεπορταζιακά εξακριβώθηκε η πληροφορία περί εμπλοκής του Ρέστη. Είναι, πια, κοινό μυστικό. Ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται από την αρχή πίσω από τις… γραμμές, έχει βοηθήσει με πολλούς τρόπους (ακόμη και οικονομικά) για τη μετάβαση από την εποχή Αλαφούζου στην εποχή Παϊρότζ και για να μην πλατιάζουμε, οι διαψεύσεις ήταν για τα μάτια του κόσμου.

Η σημερινή κοινή φωτογραφία των δυο ανδρών, επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 8.041 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προσοχή: Επειδή τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια φημολογία ότι, τελικά, ο Ρέστης είτε θα κάνει πίσω, είτε θα περιοριστεί σε λιγότερα… καθήκοντα, θα πρέπει να περιμένουμε για το τι μέλλει γενέσθαι. Το βέβαιο είναι ότι ο ίδιος ήταν και είναι δίπλα στον Παϊρότζ κι ας μην το επιβεβαίωσε ποτέ δημοσίως.

Θα ξαναγράψουμε, επίσης, το εξής: Το… κρυφτούλι δε βοήθησε ποτέ και κανέναν. Ισα ίσα, που κάνει τα πράγματα χειρότερα σε κάθε επίπεδο. Επειδή βρισκόμαστε πολύ κοντά στην αλλαγή σκυτάλης και τη νέα εποχή στην ΠΑΕ, καλό θα είναι προτού να είναι αργά, άπαντες να μιλήσουν με ειλικρίνεια στον κόσμο και να εξηγήσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Τον σκοπό, τα “θέλω” της επόμενης ηγεσίας, τους συνεργάτες, το πλάνο κλπ, κλπ. Να σταματήσουν οι διαψεύσεις που… διαψεύδουν την ίδια την πραγματικότητα, να σταματήσουν τα μυστικά και να αναλυθούν όλα για το “αύριο” του Παναθηναϊκού. Με ή χωρίς Ρέστη…

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.