ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Μια φωτογραφία που διέψευσε τον Ρέστη αλλά και την ίδια την πραγματικότητα

Η φωτογραφία που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον Παϊρότζ μαζί με τον Ρέστη, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, διαψεύει τον ίδιο τον Ελληνα επιχειρηματία που τόσο καιρό, για ανεξήγητο λόγο, διαρρέει ότι δεν έχει καμία σχέση με το όλο πλάνο.

Η φωτογραφία που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον Παϊρότζ μαζί με τον Ρέστη, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, διαψεύει τον ίδιο τον Ελληνα επιχειρηματία που τόσο καιρό για ανεξήγητο λόγο διαρρέει ότι δεν έχει καμία σχέση με το όλο πλάνο.

«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ
«Πώς χάθηκε αυτός ο παικταράς;»: Το υπέρογκο ποσό που λύγισε το πιο σπάνιο ταλέντο των Ακαδημιών του ΠΑΟ 12.747 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι διαφορετική, κάτι για το οποίο το panathinaikos24.gr έχει επιμείνει από την πρώτη στιγμή που ρεπορταζιακά εξακριβώθηκε η πληροφορία περί εμπλοκής του Ρέστη. Είναι, πια, κοινό μυστικό. Ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται από την αρχή πίσω από τις… γραμμές, έχει βοηθήσει με πολλούς τρόπους (ακόμη και οικονομικά) για τη μετάβαση από την εποχή Αλαφούζου στην εποχή Παϊρότζ και για να μην πλατιάζουμε, οι διαψεύσεις ήταν για τα μάτια του κόσμου.

Η σημερινή κοινή φωτογραφία των δυο ανδρών, επιβεβαιώνει τα παραπάνω.

Προσοχή: Επειδή τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια φημολογία ότι, τελικά, ο Ρέστης είτε θα κάνει πίσω, είτε θα περιοριστεί σε λιγότερα… καθήκοντα, θα πρέπει να περιμένουμε για το τι μέλλει γενέσθαι. Το βέβαιο είναι ότι ο ίδιος ήταν και είναι δίπλα στον Παϊρότζ κι ας μην το επιβεβαίωσε ποτέ δημοσίως.

Θα ξαναγράψουμε, επίσης, το εξής: Το… κρυφτούλι δε βοήθησε ποτέ και κανέναν. Ισα ίσα, που κάνει τα πράγματα χειρότερα σε κάθε επίπεδο. Επειδή βρισκόμαστε πολύ κοντά στην αλλαγή σκυτάλης και τη νέα εποχή στην ΠΑΕ, καλό θα είναι προτού να είναι αργά, άπαντες να μιλήσουν με ειλικρίνεια στον κόσμο και να εξηγήσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Τον σκοπό, τα “θέλω” της επόμενης ηγεσίας, τους συνεργάτες, το πλάνο κλπ, κλπ. Να σταματήσουν οι διαψεύσεις που… διαψεύδουν την ίδια την πραγματικότητα, να σταματήσουν τα μυστικά και να αναλυθούν όλα για το “αύριο” του Παναθηναϊκού. Με ή χωρίς Ρέστη…

Panathinaikos24.gr

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Αϊτόρ και Σένκεφελντ – Τι γίνεται με τους υπόλοιπους
Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Αϊτόρ και Σένκεφελντ – Τι γίνεται με τους υπόλοιπους 7.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close