ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Ο πρώτος στόχος της χρονιάς και η παρουσία Παϊρότζ – Ρέστη

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ και τον πρώτο στόχο της σεζόν και αφιερώνει ένα υστερόγραφο σε Παϊρότζ - Ρέστη.

Ο πρώτος στόχος της χρονιάς και η παρουσία Παϊρότζ - Ρέστη

Ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που ασχολούνται με το «καθαρά» αγωνιστικό κομμάτι- των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα δηλαδή- ήταν και είναι να δημιουργηθεί φέτος μια ομάδα ανταγωνιστική, με νέα παιδιά που θα ετοιμαστούν για το «αύριο» και ένα σύνολο που θα τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Το που θα φτάσει, θα το δείξει η πορεία και η συνέχεια.

Ο πρώτος στόχος, όμως, πρέπει να επιτευχθεί απόψε. Στο παιχνίδι με τη Λαμία, στο ΟΑΚΑ.

Ποιος είναι αυτός; Μα, φυσικά, η νίκη, το 2Χ2, μετά το εντυπωσιακό πέρασμα από την Ξάνθη και το «μηδένισμα». Οι «πράσινοι» με τρίποντο σήμερα σβήνουν από νωρίς το -6 και «καθαρίζουν» γρήγορα – γρήγορα με την ποινή – αγκάθι, αποτέλεσμα των όσων έγιναν ή καλύτερα δεν έγιναν από την περσινή διοίκηση. Θα είναι ιδανικό για το τριφύλλι να πάρει σήμερα τη νίκη και να πετάξει από πάνω του αυτόν τον βραχνά, βλέποντας με διαφορετική οπτική και με καλύτερη ψυχολογία τη συνέχεια.

Το σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα είναι και το πρώτο εντός έδρας με κόσμο για τη φετινή σεζόν. Μετά το κεκλεισμένων φιλικό με τον Λεβαδειακό στο «Ελ Πάσο», το ματς στα Πηγάδια στο οποίο βρέθηκαν πάνω από 500 φίλοι της ομάδας, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Λαμία μπροστά στο κοινό του και αυτό από μόνο του είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως η ομάδα θα «συμπεριφερθεί» μπροστά στον κόσμο της, αλλά και πως οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα στηρίξουν τους παίκτες και τον Γιώργο Δώνη, έχοντας φυσικά πάντα στο μυαλό τους τα όσα γίνονται στο διοικητικό κομμάτι. Άλλωστε, είναι πολύ πιθανό ο Παϊρότζ να βρεθεί σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο…

Στα της ενδεκάδας, τα κουκιά είναι μετρημένα. Οι αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την πρεμιέρα θα είναι δυο και μάλιστα αναγκαστικές. Τη θέση των τραυματιών Δώνη και Οικονόμου αναμένεται να πάρουν, με βάση και τις δοκιμές που έχουν γίνει στο Κορωπί, οι Στάικος και Μαυρομάτης. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, οι άλλοι δυο αμυντικοί θα είναι οι Κολοβέτσιος, Πούγγουρας. Δεξιά θα παίξει ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Ινσούα. Ο Κουρμπέλης θα είναι στα χαφ και οι υπόλοιποι τρεις που θα ξεκινήσουν θα είναι οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Μουνιέ.

Υ.Γ: Για τα περί Παϊρότζ και Ρέστη τα έχουμε γράψει ξανά. Η κοινή φωτογραφία των δυο απλώς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για εμπλοκή του Ελληνα επιχειρηματία στο όλο κόλπο. Επαναλαμβάνουμε: Τα πάντα θα πρέπει να γίνουν γνωστά από τους ίδιους. Δεν υπάρχει κανένας λόγο για κρυφτό ούτε να διαψευστεί η ίδια η πραγματικότητα. Όλα στο φως για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ, δίχως περιστροφές και μυστικά. Ο Ταϊλανδός μέσα στις επόμενες μέρες αναλαμβάνει το κλαμπ και μένει να καταθέσει τα πρώτα 10 εκατ. ευρώ μετά την 21η Σεπτεμβρίου. Οφείλει ο ίδιος και οι συνεργάτες του να τοποθετηθούν για όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, αλλά και για το πλάνο τους για τον Παναθηναίκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ