Ο Τζέιμς Γκιστ ανέφερε ότι η σεζόν θα είναι μεγάλη αλλά εξέφρασε την πίστη του για τις δυνατότητες της ομάδας, σχετικά με τον στόχο της παρουσίας στο Final-4 της Βιτόρια.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέιμς Γκιστ:

Για το Final-4: Eίναι μεγάλη σεζόν. Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση τώρα, όμως έχουμε ικανή ομάδα για να το καταφέρει αυτό».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Πιστεύω ότι έχουμε τον καλύτερο κόσμο στην Ευρώπη. Θα πολεμήσουμε για αυτούς. Έρχονται και μας στηρίζουν, θα υποσχεθώ ότι θα έχουμε μία συναρπαστική χρονιά και τους καλώ να συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν. Μου αρέσει η ενέργεια και η στήριξη που μας δίνουν. Θέλουμε να τους φέρουμε τίτλους, μακάρι και τους τρεις που διεκδικούμε».

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Θα είναι ένα τουρνουά ειδικών περιστάσεων για το κλαμπ, για εμάς για τους φιλάθλους. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για εμάς και για εμένα προσωπικά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε μία καλή έναρξη στην σεζόν για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Euroleague. Θα είναι δυνατές ομάδες εκεί, η Φενέρμπαχτσε, η Χίμκι και η Μακάμπι. Ελπίζω να είστε όλοι εκεί».