ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη και θα πολεμήσουμε γι’ αυτούς»

Ο Τζέιμς Γκιστ αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε στον στόχο του Final 4 και στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Γκιστ: «Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη και θα πολεμήσουμε γι' αυτούς»

Ο Τζέιμς Γκιστ ανέφερε ότι η σεζόν θα είναι μεγάλη αλλά εξέφρασε την πίστη του για τις δυνατότητες της ομάδας, σχετικά με τον στόχο της παρουσίας στο Final-4 της Βιτόρια.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέιμς Γκιστ:

Για το Final-4: Eίναι μεγάλη σεζόν. Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση τώρα, όμως έχουμε ικανή ομάδα για να το καταφέρει αυτό».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Πιστεύω ότι έχουμε τον καλύτερο κόσμο στην Ευρώπη. Θα πολεμήσουμε για αυτούς. Έρχονται και μας στηρίζουν, θα υποσχεθώ ότι θα έχουμε μία συναρπαστική χρονιά και τους καλώ να συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν. Μου αρέσει η ενέργεια και η στήριξη που μας δίνουν. Θέλουμε να τους φέρουμε τίτλους, μακάρι και τους τρεις που διεκδικούμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Θα είναι ένα τουρνουά ειδικών περιστάσεων για το κλαμπ, για εμάς για τους φιλάθλους. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για εμάς και για εμένα προσωπικά. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουμε μία καλή έναρξη στην σεζόν για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Euroleague. Θα είναι δυνατές ομάδες εκεί, η Φενέρμπαχτσε, η Χίμκι και η Μακάμπι. Ελπίζω να είστε όλοι εκεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.