ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπουρούσης για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Σεβασμός» (pic)

Η φωτογραφία που ανέβασε και το μήνυμα που έστειλε ο Μπουρούσης, με αφορμή την πρώτη ημέρα του «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Μπουρούσης για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Σεβασμός» (pic)

Ο Γιάννης Μπουρούσης παρακολούθησε από την τηλεόραση την πρώτη ημέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και έμεινε έκπληκτος από το εξαιρετικό κορεό των οργανωμένων στη μνήμη του αξεπέραστου ηγέτη του τριφυλλιού.

Ο Μπουρούσης ανέβασε στο instagram φωτογραφία από το κορεό και το τεράστιο πανό που σηκώθηκε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, συνοδεύοντας την ανάρτηση με τη λέξη «Respect».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.