ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρόκριση για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Φάρου Κερατσινίου με 65-57, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Πρόκριση για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Φάρου Κερατσινίου με 65-57, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Μετά από μία δύσκολη χρονιά το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην κανονικότητα  και στις νίκες.

Οι «πράσινες»  του Γιώργου Καντζιλιέρη  πέρασαν επιτυχημένα το πρώτο τους φετινό τεστ αφού επικράτησαν του Φάρου Κερατσινίου με 65-57  για το κύπελλο Ελλάδας και πέρασαν στην επόμενη φάση.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» είχε τη συμπαράσταση  500 οπαδών του,  που ξεσήκωσαν το κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» και ώθησαν την ομάδα στην πρόκριση.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο και ο ΠΑΟ  κατάφερε να έχει το προβάδισμα στη λήξη του με 17-14. Εν συνεχεία το «τριφύλλι» ανέβασε… στροφές  και πήρε διαφορά με τη λήξη του ημιχρόνου (37-25).

Ίδια εικόνα και στο τρίτο δεκάλεπτο καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν παραγωγικός στην επίθεση και προσεκτικός στην άμυνα και η διάφορά… σκαρφάλωσε στους 19 πόντους (56-37).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός διαφύλαξε τη διαφορά και πήρε τελικά την πρόκριση για τον επόμενο γύρο με σκορ 65-57.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα: 17-14, 37,25, 56-37, 65-57

ΠΑΟ  (Καντζιλιέρης): Εζέτζα 12, Καλαμπάκου 14 (1 τρ.), Μούλη 10, Μούτσα, Βασιλάκη, Ακρίβου 5 (1 τρ.), Αρβανίτη, Ευαγγελάτου 5 (1 τρ.), Κασδαγλή 3,Κοιλιά Ν., Σιγάλα 2, Σλούκα 14 (2τρ.)

Φάρος (Πρασσά): Κοτζαϊτση, Ταντουρόφσκα  17 (4 τρ.), Καρακασίδου 17 (1τρ.), Ισκιόγλου 16 (2 τρ.), Κουτσοδήμου, Παπαϊωάννου, Κοντραφούρη 4, Κούρπα 3 (1 τρ.).

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καντζιλιέρης ανέφερε « Καταρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα και μας στήριξε  και ήταν πολύτιμη η βοήθεια του.

Η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη ακόμα. Στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια, στο δεύτερο όμως δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση ενώ μας βγήκε και κούραση.

Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι χάσαμε αρκετά εύκολα σουτ».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και το σχόλιο της Αναστασίας Σλούκα που τόνισε «Ήταν το πρώτο επίσημο μας παιχνίδι και καταφέραμε και πήραμε αυτό που θέλαμε σε επίπεδο αποτελέσματος καθώς οι αγώνες κυπέλλου είναι μονοί και αυτό που μετράει στο τέλος είναι η νίκη.

Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας ωστόσο δουλεύουμε για να φτάσουμε άμεσα στο σημείο που θέλουμε. Η βοήθεια του κόσμου ήταν πολύτιμη  και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.