ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: «Έσπασε» το «φράγμα» των 7.000 και πάει για νέο ρεκόρ!

Πάνω από 7.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν διατεθεί και πλέον, η κατάρριψη του περσινού ρεκόρ θεωρείται απλώς... θέμα χρόνου!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα έχει για ακόμη μια σεζόν τον κόσμο στο πλευρό του.

Οι φίλοι του τριφυλλιού ετοιμάζονται να μετατρέψουν, για ακόμη μια χρονιά, το ΟΑΚΑ στην πιο «καυτή» έδρα της Ευρώπης, κάτι που φαίνεται και από τους ρυθμούς διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Πλέον, το «κοντέρ» ετοιμάζεται να μπει σε ρυθμούς… ρεκόρ, καθώς «έσπασε» και το «φράγμα» των 7.000 εισιτηρίων διαρκείας, με τους «πράσινους» να βάζουν πλώρη για την κατάρριψη του περσινού αριθμού.

Πέρσι διατέθηκαν 7.350 εισιτήρια διαρκείας και όπως γίνεται αντιληπτό, η κατάρριψη του περσινού ρεκόρ αποτελεί θέμα χρόνου. Αρκεί να σημειωθεί πως φέτος, την ίδια χρονική περίοδο, έχουν «φύγει» 800 παραπάνω εισιτήρια σε σχέση με την αντίστοιχη του 2017!

Κι αν οι περσινές επιδόσεις οδήγησαν το τριφύλλι σε ρεκόρ, οι φετινές αναμένεται να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, καθώς υπάρχει ακόμη κάποιος χρόνος για τη διάθεση των νέων καρτών διαρκείας.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας:

Στα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Exit mobile version