ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασίζει για ενδεκάδα Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να καταλήξει σήμερα στους «11» εκλεκτούς που θα επιλέξει για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αποφασίζει για ενδεκάδα Δώνης

Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί απέναντι στον Αστέρα αύριο το απόγευμα και μάλιστα σε εκτός έδρας αναμέτρηση, να πάρει τη νίκη και να μείνει αήττητος για μια ακόμα αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, αναμένεται σήμερα να καταλήξει στο ποιοι θα ξεκινήσουν την αυριανή αναμέτρηση αλλά και με τη σχηματισμό θα «κατέβει».

Πιθανότερο είναι να αγωνιστεί με τέσσερις στην άμυνα αλλά στο μυαλό του Δώνη υπάρχει και το «3» πίσω, μιας και είναι διαθέσιμος και ο Πούγγουρας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.636 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταυτόχρονα, ο Ιταλός επιθετικός Μακέντα είναι πολύ πιθανό να παίξει από την αρχή, ενώ ο Δώνης θα είναι δίπλα στον Κουρμπέλη. Τέλος δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του, πολύ καλού μέχρι στιγμής στη σεζόν, Τάσου Χατζηγιοβάνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.