ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρεσαν οι νέοι στο 1-0 επί του Αιγινιακού

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 επί του Αιγινιακού σε φιλική αναμέτρηση, που έλαβε χώρα στο «Γ. Καλαφάτης». Πολύ καλό πρόσωπο από τους νέους που αγωνίστηκαν σήμερα. Σκόρερ ο Τζαβίδας στο 31ο λεπτό.

Άρεσαν οι νέοι στο 1-0 επί του Αιγινιακού

Οι πράσινοι υποδέχθηκαν σήμερα στο «Γ. Καλάφάτης» τον Αιγιανιακό. Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τον Παναθηναϊκό με αρκετούς παίκτες από την Κ-19, οι οποίοι προπονούνται με την πρώτη ομάδα την τελευταία εβδομάδα. Φυσικά το «τριφύλλι» αγωνίστηκε και χωρίς τους διεθνείς, οι οποίοι λείπουν σε υποχρεώσεις, με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος άφησε και πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ο Παναθηναϊκός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, στο 16ο λεπτό ο νεαρός Μοχάμετ έχασε τρομερή ευκαιρία, μιας και δεν κατάφερε να σκοράρει, όντας σε θέση τετ α τετ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αιγιανιακός απάντησε, με το σουτ του Μαρκόφσκι να το αποκρούει ο Ξενόπουλος.

Τελικά οι «πράσινοι» σκόραραν στο 31ο λεπτό με τον Τζαβίδα, μετά από ωραία συνεργασία με τον Κενυάτη Μοχάμετ. Το «τριφύλλι» συνέχιζε να πιέζει αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.669 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην επανάληψη ο Δώνης έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τους Καραγιάννη και Αθανασακόπουλο στη θέση των  Πούγγουρα και Μακέντα. Ο Αιγινιακός πίεσε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο αλλά το σκορ έμεινε 1-0.

Παναθηναϊκός : Ξενόπουλος(46΄Χριστοδούλης), Αποστολάκης, Οικονόμου(46΄Ζερβόπουλος), Πούγγουρας(46΄Καραγιάννης), Παντελάκης, Σκεντεράϊ, Ηλιάδης(63΄Ζαγαρίτης), Μοχάμετ, Τζαβίδας(63΄Καλομοίρης), Μακέντα(46΄Αθανασακόπουλος), Σιφναίος(63΄Σερπέζης)

Αιγινιακός: Γιαγκιόζης,, Τοπαλίδης, Λάσκαρης, Πολύζος, Λαζαρίδης, Δημήτρουλας, Κλιγγόπουλος, Μαρκόφσκι, Έππας, Πετρούσης, Δούμτσιος.Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ζανάκης, Γιαλαμούδης, Πιαστόπουλος, Προσκυνητόπουλος, Σωτηριάδης, Βελισσάρης, Παπαδάκης, Νικολακόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...