Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Τσάβι Πασκουάλ, αφού μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπάγερν, αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να μην την… πατήσει στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με την Μπάγερν: «H εικόνα είναι ξεκάθαρη. Δεν παίξαμε καλά. δεν ήταν αρκετό για τη νίκη. Στην Euroleague, αν δεν αξίζεις να κερδίσεις, δεν κερδίζεις. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι των λαθών μας. Είχαμε 17 χθες, πρέπει να ελέγξουμε και την άμυνά μας στο τρανζίσιον. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε και στο ριμπάουντ. Τα βασικά πράγματα μας κόστισαν χθες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορείς να έχεις 17 λάθη όταν παίζεις εκτός έδρας. Γενικά, παλέψαμε, η νοοτροπία μας ήταν εντάξει, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό για τη νίκη».

Για τον Ματ Λοτζέσκι και την αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια: «Κάνει εξετάσεις, θα ξέρουμε μέσα στις επόμενες ώρες. Πρέπει να προσέξουμε την Γκραν Κανάρια. Είναι μία νέα ομάδα στη διοργάνωση αλλά όλοι οι φίλαθλοί μας ξέρουν πως είναι δύσκολο να παίξεις δύο παιχνίδια μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και ειδικά όταν έχει προηγηθεί ήττα».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: «Ήταν φανταστικό. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, τους ευχαριστούμε. Είναι τρομερό αυτό που κάνουν για εμάς, πρέπει να ανταποδώσουμε. Πρέπει να παλέψουμε και να κερδίσουμε. Οφείλουμε να παίξουμε καλά κόντρα στη Γκραν Κανάρια και να κερδίσουμε».