ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πασκουάλ: «Θέλει προσοχή η Γκραν Κανάρια»

Ο Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια, επεσήμανε ότι κρύβει... παγίδες ο αγώνας της Πέμπτης.

Πασκουάλ: «Θέλει προσοχή η Γκραν Κανάρια»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Τσάβι Πασκουάλ, αφού μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπάγερν, αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να μην την… πατήσει στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με την Μπάγερν: «H εικόνα είναι ξεκάθαρη. Δεν παίξαμε καλά. δεν ήταν αρκετό για τη νίκη. Στην Euroleague, αν δεν αξίζεις να κερδίσεις, δεν κερδίζεις. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι των λαθών μας. Είχαμε 17 χθες, πρέπει να ελέγξουμε και την άμυνά μας στο τρανζίσιον. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε και στο ριμπάουντ. Τα βασικά πράγματα μας κόστισαν χθες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορείς να έχεις 17 λάθη όταν παίζεις εκτός έδρας. Γενικά, παλέψαμε, η νοοτροπία μας ήταν εντάξει, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό για τη νίκη».

Για τον Ματ Λοτζέσκι και την αναμέτρηση με την Γκραν Κανάρια: «Κάνει εξετάσεις, θα ξέρουμε μέσα στις επόμενες ώρες. Πρέπει να προσέξουμε την Γκραν Κανάρια. Είναι μία νέα ομάδα στη διοργάνωση αλλά όλοι οι φίλαθλοί μας ξέρουν πως είναι δύσκολο να παίξεις δύο παιχνίδια μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και ειδικά όταν έχει προηγηθεί ήττα».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 143.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ: «Ήταν φανταστικό. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή, τους ευχαριστούμε. Είναι τρομερό αυτό που κάνουν για εμάς, πρέπει να ανταποδώσουμε. Πρέπει να παλέψουμε και να κερδίσουμε. Οφείλουμε να παίξουμε καλά κόντρα στη Γκραν Κανάρια και να κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.