Βόλεϊ

Έχασε από τον ανώτερο ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών του Παναθηναϊκού ηττήθηκε με 0-3 στο κλειστό του Χολαργού από τον καλύτερο ΠΑΟΚ και έμεινε μία νίκη πίσω από νωρίς στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στην 1η αγωνιστική της Pre – League. Οι «πράσινες» αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα στην υποδοχή και σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη γνώρισαν την ήττα με 0-3 στο κλειστό του Χολαργού.

Στο πρώτο σετ οι «πράσινες» μπήκαν καλά και το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι μέχρι το 9-9 το παιχνίδι είχε αρκετές ισοπαλίες. Την διαφορά στο σημείο εκείνο έκανε η Πλουμή, η οποία το 9-9 το έκανε 19-9, διαλύοντας την υποδοχή των πρασίνων. Τελικά το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με την ομάδα του ΠΑΟΚ να επικρατεί με 25-16.

Στο δεύτερο σετ το σκηνικό ήταν εντελώς διαφορετικό με τα κορίτσια του Καμπερίδη να προηγούνται με 5-1 και στη συνέχεια με 8-2. Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια του σετ προηγήθηκαν με 16-12, αλλά στο σημείο εκείνο έχασαν τον έλεγχο του σετ με τον ΠΑΟΚ να κάνει ένα γρήγορο 4-0 και να φέρνει το παιχνίδι στην ισοπαλία. Στη συνέχεια το σετ αυτό ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τις φιλοξενούμενες να το παίρνουν στις λεπτομέρειες με 25-27.

Το τρίτο και εν τέλει τελευταίο σετ του αγώνα οι «πράσινες» προσπάθησαν αρκετά αλλά το έχασαν με 20-25 και έτσι γνώρισαν την ήττα με 0-3.

 Τα σετ: 0-3 (16-25, 25-27, 20-25)

Exit mobile version