ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όχι άλλο κάρβουνο! «Επίθεση» στον Γιάννη επειδή πόσταρε… φωτό του Θανάση!

Από την οπαδική αρρώστια δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε ο... Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το «λάθος» του να ποστάρει φωτογραφία του αδελφού του, χωρίς μάλιστα την παραμικρή αναφορά στον Παναθηναϊκό, επέφερε κύμα ύβρεων εναντίον του.

Όχι άλλο κάρβουνο! «Επίθεση» στον Γιάννη επειδή πόσταρε... φωτό του Θανάση!

Από την οπαδική αρρώστια δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε ο… Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το «λάθος» του να ποστάρει φωτογραφία του αδελφού του, χωρίς μάλιστα την παραμικρή αναφορά στον Παναθηναϊκό, επέφερε κύμα ύβρεων εναντίον του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.