ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Λουντ πήρε τη φανέλα του Οδυσσέα

Τι συνέβη μετά το τέλος του Ελλάδα - Φινλανδία στο ΟΑΚΑ με τον Ρόμπιν Λουντ και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ο Λουντ πήρε τη φανέλα του Οδυσσέα

Η αναμέτρηση Ελλάδα – Φινλανδία αποτέλεσε ευκαιρία συνάντησης του Ρόμπιν Λουντ με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Αμφότεροι συνδέονται από την κοινή θητεία τους στο τριφύλλι, η οποία δημιούργησε μια στενή φιλία, με τον Φινλανδό μέσο και τον Έλληνα γκολκίπερ να αγωνίζονται στη βασική ενδεκάδα των ομάδων τους στο χθεσινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρόμπιν Λουντ ζήτησε και πήρε τη… συλλεκτική φανέλα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή με το εθνόσημο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι του Τάμπερε, ο 25χρονος μέσος της Χιχόν είχε ζητήσει -και πάρει- τη φανέλα του Κάρλος Ζέκα, με τον οποίον είχε επίσης συνυπάρξει στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.