ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψάχνει τον «εκλεκτό» ο Νταμπίζας: Τι περιπτώσεις εξετάζει

Ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται συνεχώς... εν κινήσει τις τελευταίες ημέρες, αναζητώντας τον εκλεκτό για τον χειμώνα.

Ψάχνει τον «εκλεκτό» ο Νταμπίζας: Τι περιπτώσεις εξετάζει

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Νταμπίζα για να ταξιδέψει εκτός Ελλάδος, προκειμένου να «τρέξει» ορισμένα ζητήματα που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση του τριφυλλιού.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Νταμπίζας ήταν μεν στο εξωτερικό, αλλά όχι στην Κύπρο, όπως γράφτηκε. Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση, με στόχο να φτιάξει έναν πλήρη φάκελο με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, παρουσιάζοντάς τον στον Γιώργο Δώνη.

Ο Νταμπίζας πραγματοποιεί την αναζήτησή του και κάνει τις ανάλογες επαφές με εκπροσώπους παικτών αλλά και συλλόγους, έχοντας πάντα υπόψιν τους μεταγραφικούς περιορισμούς που έχουν τεθεί στο τριφύλλι. Τον Ιανουάριο, ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα απόκτησης ενός Έλληνα παίκτη άνω των 23 ετών, ενώ μπορεί να αποκτήσει όσους γηγενείς θέλει (ελεύθερους ή δανεικούς), αρκεί να βρίσκονται κάτω από το εν λόγω ηλικιακό όριο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι στόχοι του Νταμπίζα αφορούν Έλληνες παίκτες οι οποίοι έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής ή δεν αγωνίζονται καθόλου στις ομάδες τους, με τους «πράσινους» να αναζητούν ουσιαστικά περιπτώσεις ανάλογες των Χατζηθεοδωρίδη και Καμπετσή, που ήρθαν το καλοκαίρι στο τριφύλλι μην έχοντας παιχνίδια στα πόδια τους, αλλά κατόρθωσαν να βρουν ενεργό ρόλο στο ροτέισον του Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.