ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα «πράσινα» η Κοΐνη!

Αθλήτρια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι και επίσημα η 26χρονη Αθηνά Κοΐνη.

Στα «πράσινα» η Κοΐνη!

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Αθλήτρια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι και επίσημα η 26χρονη Αθηνά Κοΐνη καθώς εντάχθηκε επίσημα στη μεγάλη οικογένεια του «τριφυλλιού». Η δρομέας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων με καταγωγή από την Αιθιοπία υπέγραψε στο τμήμα στίβου των «πράσινων» το οποίο δυναμώνει και πάλι.

Το βιογραφικό της είναι πλούσιο και από το 2011 έχει να επιδείξει σπουδαίες επιτυχίες στα 1.500 μ. και στα 3.000μ. στιπλ αφού ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδας Νέων ενώ είναι και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στις νεάνιδες. Επιπλέον βρίσκεται μέσα στα μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα γυναικών.

Στην πρώτη δήλωση της στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη η Αθηνά Κοΐνη τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μια ομάδα που θαυμάζω από μικρή και σίγουρα είμαι περήφανη που θα αγωνιστώ για αυτή.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σύλλογος αξίζει να επανέλθει ψηλότερα και στον στίβο και θα προσπαθήσω να συνδράμω από την πλευρά μου σε αυτό. Στόχος μου είναι οι ολυμπιακοί αγώνες του 2020 και να καταφέρω να συμμετέχω σε αυτή τη διοργάνωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...