ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με 12άδα… εκτάκτου ανάγκης ο Παναθηναϊκός στη Ρόδο

Ποιους θα πάρει μαζί του ο Τσάβι Πασκουάλ στη Ρόδο, έπειτα από τα τελευταία γεγονότα.

Με 12άδα... εκτάκτου ανάγκης ο Παναθηναϊκός στη Ρόδο

Η ατυχία χτύπησε τον Παναθηναϊκό, καθώς έξι καλαθοσφαιριστές του τέθηκαν νοκ άουτ από την αυριανή αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο για την Basket League λόγω γαστρεντερίτιδας. Πέντε εξ αυτών διακομίστηκαν στο νοσοκομείο (Καλάθης, Γκιστ, Βουγιούκας, Μήτογλου, Τόμας), ενώ ο Λάσμε αναρρώνει στο σπίτι του, όντας σε καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Πασκουάλ δεν μπορεί να υπολογίζει σε… μισή ντουζίνα παίκτες για το αυριανό παιχνίδι στη Ρόδο, γεγονός που προκάλεσε θέμα στον καταρτισμό της αποστολής η οποία θα μεταβεί σήμερα στο νησί. Όπως όλα δείχνουν, ο Καταλανός θα επιστρατεύσει όσους παίκτες κρατήθηκαν… όρθιοι από το «κύμα» ατυχίας, (Λεκαβίτσιους, Καλαϊτζάκης, Παππάς, Σακελλαρίου, Θανάσης, Λάνγκφορντ, Λοτζέσκι, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης) συμπληρώνοντας την 12άδα με παίκτες από το Εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.