ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Mε τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού η Εφήβων!

Δείτε ποιοι κλήθηκαν.

Mε τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού η Εφήβων!

Το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Εφήβων Μπάσκετ προχώρησε στον καταρτισμό των προεπιλογών για τις προπονήσεις στα βοηθητικά γήπεδα του ΟΑΚΑ, με τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού να λαμβάνουν προσκλητήριο.

Το team της Εφήβων κάλεσε τους Αναστάσιο Κωστόπουλο, Κλοντιάν Μούτσα, Άρη Σωτηρίου και Μάνο Κοντούδη.

Αναλυτικά οι κλήσεις

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντώνης Φιλίππου (Πρωτέας Βούλας), Στέφανος Ματσάγκος (Πρωτέας Βούλας), Καραμολέγκος (Πρωτέας Βούλας), Θωμάς Ζευγαράς (Ολυμπιακός), Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός), Ιωσήφ Κολοβέρος (Ολυμπιακός), Ηλίας Μωραϊτης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Οικονόμου (Ολυμπιακός), Στέργιος Πράπας (ΑΕΚ), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Αναστάσης Σπυρόγλου (ΑΕΚ), Βασίλης Τόλιας (Πανιώνιος), Άγγελος Γραμματικός (Πανιώνιος), Σάββας Γεωργιάδης (Πανερυθραϊκός), Γιώργος Βούλγαρης (Πανερυθραϊκός), Αναστάσιος Κωστόπουλος (Παναθηναϊκός), Κλόντιαν Μούτσα (Παναθηναϊκός), Άρης Σωτηρίου (Παναθηναϊκός), Μάνος Κοντούδης (Παναθηναϊκός), Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου (Ίκαρος Καλλιθέας), Ηλίας Πετρίδης (Ίκαρος Καλλιθέας), Γιώργος Ορφανουδάκης (Ίκαρος Καλλιθέας), Δημήτρης Κατσίμπας (Ίκαρος Καλλιθέας), Κωνσταντίνος Κάδρας (Περιστέρι), Τηλέμαχος Βησσαρίου (Περιστέρι), Βασίλης Σταυρακούκας (Περιστέρι), Γιάννης Πετρόπουλος (Deree).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.