ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ασταμάτητος και… εξάσφαιρος Παναθηναϊκός!

Τίποτα δεν σταματά την ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού, η οποία προσέθεσε στο ενεργητικό της ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Ασταμάτητος και... εξάσφαιρος Παναθηναϊκός!

Μία ακόμα νίκη σημείωσε το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του Παναθηναϊκού καθώς πέρασε και από το «Χολίδειο» με σκορ 6-2 κόντρα στην Ελίτ.

Οι «πράσινοι» αν και δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο καθώς ήταν μπροστά μόνο με 2-1, εντούτοις στο δεύτερο μέρος το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο και βρήκε ευκολότερα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με το τελικό 6-2 αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς.

Οι σκόρερ του «τριφυλλιού» ήταν οι: Παούρης (2), Γκρίτζαλης, Ντάρλας, Ζάχος και Μπελτσίδης.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.