ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κινείται για Μυστακίδη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Γιάννη Μυστακίδη και αναμένεται να κινηθεί προς... το μέρος του, εάν μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ.

Κινείται για Μυστακίδη ο Παναθηναϊκός

Ξανά στο προσκήνιο η περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη για τον Παναθηναϊκό.

Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ, χαίρει εκτίμησης από τους Δώνη και Νταμπίζα. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει κάνει την πρώτη νύξη για το θέμα, τόσο στην πλευρά του δικεφάλου του Βορρά, όσο και σε εκείνη του ποδοσφαιριστή.

Η περίπτωση του Μυστακίδη επανήλθε στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού και μάλιστα, το τριφύλλι φέρεται έτοιμο να μπει δυναμικά στο παιχνίδι για την απόκτησή του, σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί η περίοδος δανεισμού του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εάν συμβεί αυτό, το τριφύλλι θα μπει με διαφορετικές προϋποθέσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, σε σχέση με την τακτική που εφαρμόστηκε πέρσι και έφερε από τη Θεσσαλονίκη τον 24χρονο φορ αλλά και τον Εργκούς Κάτσε υπό τη μορφή δανεισμού.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, σε περίπτωση που ο Μυστακίδης δεν συνεχίσει στα Γιάννενα, τότε ο Νταμπίζας θα μετατρέψει σε πράξη την επιθυμία εκείνου αλλά και του Δώνη, κάνοντας νέα προσπάθεια ώστε φέρει στην ομάδα τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, έχοντας μάλιστα την πρόθεση να προσφέρει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης στον ΠΑΟΚ, ώστε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.