Ξανά στο προσκήνιο η περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη για τον Παναθηναϊκό.

Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ, χαίρει εκτίμησης από τους Δώνη και Νταμπίζα. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει κάνει την πρώτη νύξη για το θέμα, τόσο στην πλευρά του δικεφάλου του Βορρά, όσο και σε εκείνη του ποδοσφαιριστή.

Η περίπτωση του Μυστακίδη επανήλθε στα υπ’ όψιν του Παναθηναϊκού και μάλιστα, το τριφύλλι φέρεται έτοιμο να μπει δυναμικά στο παιχνίδι για την απόκτησή του, σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί η περίοδος δανεισμού του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εάν συμβεί αυτό, το τριφύλλι θα μπει με διαφορετικές προϋποθέσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, σε σχέση με την τακτική που εφαρμόστηκε πέρσι και έφερε από τη Θεσσαλονίκη τον 24χρονο φορ αλλά και τον Εργκούς Κάτσε υπό τη μορφή δανεισμού.

Έτσι, σε περίπτωση που ο Μυστακίδης δεν συνεχίσει στα Γιάννενα, τότε ο Νταμπίζας θα μετατρέψει σε πράξη την επιθυμία εκείνου αλλά και του Δώνη, κάνοντας νέα προσπάθεια ώστε φέρει στην ομάδα τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, έχοντας μάλιστα την πρόθεση να προσφέρει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης στον ΠΑΟΚ, ώστε να εξασφαλίσει την ελευθέρας του.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου