ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

Τέσσερις στο… όριο για το τριφύλλι

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο όριο τιμωρίας λόγω καρτών, γεγονός που χρίζει προσοχής στο τριφύλλι.

Τέσσερις στο... όριο για το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα με τις κάρτες, με τους Κουρμπέλη και Ινσούα να έχουν τεθεί εκτός στα ματς με Λαμία και Ξάνθη, συμπληρώνοντας τέσσερις κίτρινες.

Πλην των δύο τιμωρημένων, υπάρχουν και τέσσερις ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού που «παίζουν» στο όριο και εάν δεχθούν μια κίτρινη σήμερα, τότε θα απουσιάσουν σε ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας ( Παναιτωλικός, Ξάνθη, Λαμία και Λάρισα).

Ο λόγος για τους Μακέντα, Κάτσε, Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη, οι οποίοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο σημερινό ματς με τον Ατρόμητο, ώστε να μην ξεπεράσουν το όριο καρτών…

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.