ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο σπουδαίος «πράσινος» Δημήτρης Χορν

Η αναφορά του Ερασιτέχνη στον Δημήτρη Χορν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 21 χρόνια.

Ο σπουδαίος «πράσινος» Δημήτρης Χορν

Ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Χορν, έφυγε από τη ζωή μια ημέρα σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια, με τον Ερασιτέχνη να αφιερώνει τη σημερινή αναφορά του στον άνθρωπο ο οποίος παρακολουθούσε στενά τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά:

Σήμερα συμπληρώνονται 21 χρόνια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς ,θεατρικούς συγγραφείς, σκηνοθέτες ο Δημήτρης Χορν και ο Σύλλογος δεν ξεχνά τον συγκεκριμένο σημαντικό  υποστηρικτή του.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το έργο που άφησε πίσω του στον καλλιτεχνικό κόσμο είναι τεράστιο και χρειάζεται εκατοντάδες σελίδες για να εξυμνηθεί.

Από κει και πέρα ο Χορν είχε μεγάλη αγάπη για το δημιούργημα του Γιώργου Καλαφάτη και το παρακολουθούσε συχνά.

Πήγαινε στο γήπεδο για να παρακολουθεί  το «τριφύλλι»  και γνώριζε προσωπικά αθλητές της ομάδας  κάτι που επιβεβαιώνει με εκτενή αναφορά  στη βιβλιογραφία του και ο Πάνος Γεραμάνης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.