ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήγε ΝΒΑ για να… μείνει ελεύθερος ο Νάναλι! (pic)

Συνεχίζεται η... περιπέτεια του Τζέιμς Νάναλι.

Πήγε ΝΒΑ για να... μείνει ελεύθερος ο Νάναλι! (pic)

Ιδιαίτερα… επεισοδιακό είναι μέχρι στιγμής το 2019 για τον Τζέιμς Νάναλι. Ο Αμερικανός φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τους Τίμπεργουλβς, ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (που προτίμησε τον Κιλπάτρικ), στη συνέχεια βρέθηκε μια «ανάσα» από τη Μπασκόνια και στο… παρά ένα υπέγραψε 10ήμερο συμβόλαιο με τους Χιούστον Ρόκετς.

Ο Νάναλι επέστρεψε στο ΝΒΑ, ωστόσο η θητεία του, τουλάχιστον στο Χιούστον, δεν αναμένεται να κρατήσει για πολύ. Οι Ρόκετς ψάχνουν χώρο στο ρόστερ ώστε να αποχαιρετίσουν μέσω trade τον Καρμέλο, καλωσορίζοντας τον Κένεθ Φαρίντ, ενώ σκέφτονται να αποδεσμεύσουν τον άλλοτε στόχο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Όπως όλα δείχνουν, η θητεία του Νάναλι στο Χιούστον θα είναι βραχύβια, με τον πρώην παίκτη της Φενέρ να ρίχνει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ξανά… ματιές στην Euroleague.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.