ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γκιστ: “Θέλω να κατακτήσω την Ευρωλίγκα”! (vid)

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού, τη μεγάλη του επιθυμία και τη συνεργασία του με τον Νικ Καλάθη μίλησε ο Τζέιμς Γκιστ.

Γκιστ:

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού, τη μεγάλη του επιθυμία και τη συνεργασία του με τον Νικ Καλάθη μίλησε ο Τζέιμς Γκιστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε αρχικά για την περσινή σειρά των πλέι-οφ με την Ρεάλ: «Ήταν πολύ δύσκολη. Και εκείνοι ήθελαν να κατακτήσουν το τρόπαιο, αλλά στο τέλος της ημέρας πιστεύω ότι εμείς ήμασταν καλύτερη ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Γκιστ μίλησε για την συνεργασία του με τον Καλάθη: «Είναι πολύ εύκολο για μας. Δεν φοβάται να κάνει λάθος όταν πετάει τη μπάλα. Είναι κάτι που έχουμε μεταξύ μας και το οποίο δεν το έχουμε πολλοί παίκτες μεταξύ τους στην Ευρώπη. Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να σταματήσουν το Pick N Roll του Γκιστ με τον Καλάθη».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Νικ Καλάθης, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Κιθ Λάνγκφορντ μιλούν για τον Γκιστ: «Τα έξι αστέρια δείχνουν τι θέλει η ομάδα. Το να πας στο Final Four δεν είναι αρκετό. Θέλω να κερδίσω την Euroleague και να κρατήσω αυτό το τρόπαιο».

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.