ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ινσούα: «Να συνεχίσουμε ενωμένοι, σαν μια γροθιά»

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν έκρυψε την πικρία του για τον αποκλεισμό από τη Λαμία, ωστόσο τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να συνεχίσει να παλεύει για τους στόχους του.

Ινσούα: «Να συνεχίσουμε ενωμένοι, σαν μια γροθιά»

Ο Εμάνουελ Ινσούα δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Λαμία. Ο Αργεντινός μπακ μίλησε για την απόδοση της ομάδας αλλά και την ανάγκη να συνεχίσουν όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ινσούα:

«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι και θλιμμένοι γιατί δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Συνεχίζουμε όμως, είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί σαν ομάδα. Προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα της Λαμίας, ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε ως τον τελικό του Κυπέλλου. Όπως είπα, είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί. Μαζί κερδίζουμε, μαζί χάνουμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα στο πρωτάθλημα, όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, ενωμένοι σαν ομάδα.

Μας δυσκόλεψε η άμυνα της Λαμίας, ήρθαν με το αβαντάζ του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα και κοίταξαν πρώτα την άμυνα. Εμείς προσπαθήσαμε πολύ, θέλαμε το δεύτερο γκολ. Αυτοί είχαν τον στόχο τους, εμείς είχαμε την κατοχή της μπάλας, στα τελευταία 30 λεπτά είχαμε 80% κατοχή της μπάλας. Προσπαθήσαμε, τα δώσαμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση αλλά αυτή δεν ήρθε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να συνεχίσουμε σαν μια ομάδα ενωμένη, μια γροθιά όλοι μαζί. Οι προπονητές, οι παίκτες, όσοι εργάζονται στην ομάδα, ο κόσμος. Κάθε ομάδα έχει δυσκολίες σε κάποιες περιόδους. Εμείς είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο τώρα, αλλά ακόμα κι έτσι παραμένουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι λογικό γιατί είμαστε στον Παναθηναϊκό, στον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Πρέπει να βλέπουμε θετικά τα πράγματα για να αντιστρέψουμε το κλίμα, αρχής γενομένης από την Κυριακή και τον αγώνα με τη Λάρισα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.