ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναγκαίο… διάλειμμα στον Παναθηναϊκό

Έπειτα από μία ιδιαίτερα κουραστική περίοδο, ήρθε και η ημέρα του ρεπό για τον Παναθηναϊκό.

Αναγκαίο... διάλειμμα στον Παναθηναϊκό

Ιδιαίτερα απαιτητικός ήταν ο Ιανουάριος για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» χρειάστηκε να βγάλουν μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι οποίες ως επί το πλείστον δεν πήγαν… κατ’ ευχήν.

Το τελευταίο διάστημα δε, η ομάδα του Δώνη έπαιζε ματς ανά τρεις ημέρες, κάτι που οδήγησε στο να… επέλθει γρηγορότερα η κούραση στα πόδια των παικτών, συνυπολογίζοντας μάλιστα ότι το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ οδηγήθηκε στην παράταση και στα πέναλτι.

Για τον λόγο αυτόν, ο Δώνης πήρε την απόφαση να δώσει ρεπό σήμερα στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες, δύο ημέρες πριν από τη σέντρα του ματς με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.669 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.