ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει απάντηση από Κουλιμπαλί ο Παναθηναϊκός

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει. Ποια τα δεδομένα.

Περιμένει απάντηση από Κουλιμπαλί ο Παναθηναϊκός

Την απάντηση του Κουλιμπαλί περιμένουν στον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” έχουν καταθέσει πρόταση στον αμυντικό από το Μάλι για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Κουλιμπαλί έχει τεθεί εκτός “μάχης” για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Διάστημα στο οποίο δεν αποκλείεται να υπάρξει απάντηση από πλευράς του, σύμφωνα με την “Πράσινη”.

Πάντως, μέχρι στιγμής όλα είναι ανοιχτά σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην ομάδα. Ο Κουλιμπαλί φέρεται να θέλει καλύτερη πρόταση από αυτή που του έγινε από τον Νταμπίζα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός του έχει δώσει χρόνο και περιμένει την απάντησή του. Εάν ο 29χρονος αμυντικός ρίξει τις απαιτήσεις του, τότε το θέμα θα προχωρήσει. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον σύλλογο, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.