ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Το ΟΑΚΑ που απογοητεύει και το ενδεχόμενο της Λεωφόρου

Προς το παρόν δεν υπάρχει κουβέντα επιστροφής στο "Απόστολος Νικολαΐδης", αλλά σίγουρα υπάρχουν σκέψεις όσο το Ολυμπιακό Στάδιο δείχνει την ίδια εικόνα.

Το ΟΑΚΑ που απογοητεύει και το ενδεχόμενο της Λεωφόρου

Προς το παρόν δεν υπάρχει κουβέντα επιστροφής στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, αλλά σίγουρα υπάρχουν σκέψεις όσο το Ολυμπιακό Στάδιο δείχνει την ίδια εικόνα.

Στον Παναθηναϊκό ρίχνουν το βάρος τους στην αδειοδότηση της ομάδας και πως θα καταφέρουν να την εξασφαλίσουν. Το θέμα του Ρινάλντι… καίει τους “πράσινους”, ενώ υπάρχουν κι άλλα ανοιχτά μέτωπα, αλλά και αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουν. Μετά από την εξέλιξη του ζητήματος αναμένεται να ασχοληθούν και με ένα άλλο σημαντικό θέμα. Το οποίο δεν είναι άλλο από το γηπεδικό.

Η εικόνα του Ολυμπιακού Σταδίου ξενίζει. Πολλές φορές σε… θλίβει. Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης κόπηκαν μόλις 2.058 εισιτήρια, κάτι που σίγουρα στεναχωρεί άπαντες στην ομάδα. Το ΟΑΚΑ είναι κρύο, ξένο και… απόμακρο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.811 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που έρχονται δεδομένα θα φέρουν κόσμο, αλλά αυτό δεν αρκεί. Δεν αρκεί να έχεις κόσμο μονάχα στα μεγάλα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τους φιλάθλους του σε κάθε ματς και έχει ανάγκη από μία ζεστή έδρα, που θα… καταλαβαίνει και ο αντίπαλος. Όπως είναι η Λεωφόρος.

Με τον αντίστοιχο κόσμο στη Λεωφόρο, λόγω του ότι το γήπεδο είναι μικρό, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα για το τριφύλλι. Πάντως, για την ώρα στον Παναθηναϊκό δεν κάνουν κουβέντες επιστροφής στην ιστορική έδρα της ομάδας. Προσοχή: δεν έχουν γίνει κουβέντες. Δε σημαίνει, όμως, πως δεν υπάρχουν σκέψεις.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί λοιπόν το καλοκαίρι να υπάρξουν άλλα δεδομένα για το συγκεκριμένο θέμα. Και ο Παναθηναϊκός να κοιτάξει την επιστροφή, με δεδομένο πάντα πως και οι σχέσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν αποκατασταθεί.

Και με δεδομένη και τη θέληση του προπονητή. Του Δώνη δεν του αρέσει η εικόνα του ΟΑΚΑ στα τελευταία παιχνίδια και θεωρεί πως κάνει κακό στην ψυχολογία της ομάδας. Τουλάχιστον στα ντέρμπι που έρχονται αυτό θα διορθωθεί. Αν θα είναι για λίγο, θα φανεί μετά τα ματς με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.