ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ενήμερη η ΠΑΕ για τη νέα προσφυγή

Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" έχουν ενημερωθεί για την προσφυγή της Ρόντα για τον Ατζαγκούν και διαχειρίζονται την κατάσταση.

Παναθηναϊκός: Ενήμερη η ΠΑΕ για τη νέα προσφυγή

Παναθηναϊκός: Οι “πράσινοι” έχουν ενημερωθεί για την προσφυγή της Ρόντα για τον Ατζαγκούν και διαχειρίζονται την κατάσταση.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την ομάδα και ενόψει της κατάθεσης φακέλου για την αδειοδότηση, η προσφυγή της Ρόντα για τον Ατζαγκούν, έρχεται να προστεθεί στη… λίστα με τα προβλήματα. Οι Ολλανδοί καταγγέλουν τον Παναθηναϊκό για μη καταβολή των οφειλών στο μισό συμβόλαιο του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός το 2016.

Οι δύο ομάδες, όπως έγραψε σήμερα η LIVESPORT, είχαν συμφωνήσει να πληρώνουν από μισό το συμβόλαιο του παίκτη που ήταν κοντά στις 400.000 ευρώ αλλά απ’ ότι φαίνεται οι «πράσινοι» δεν ήταν συνεπείς.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ είναι ενήμεροι για τη νέα προσφυγή και διαχειρίζονται την κατάσταση. Μία από τις πολλές που έχουν ενόψει της κρίσιμης 31ης Μαρτίου, όταν και θα κατατεθεί ο φάκελος για την άδεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.