ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Η δολοφονία αποκάλυψε το μυστικό της: Η υπεραθλήτρια των 18 παγκόσμιων ρεκόρ είχε ανδρικά γεννητικά όργανα

Μια από τις κορυφαίες αθλήτριες της ιστορίας, με 18 παγκόσμια ρεκόρ και αναρίθμητα μετάλλια στο παλμαρέ της.

Η δολοφονία αποκάλυψε το μυστικό της: Η υπεραθλήτρια των 18 παγκόσμιων ρεκόρ είχε ανδρικά γεννητικά όργανα

Ήταν μία από τις απόπειρες ληστείας που συμβαίνουν κατά κόρον από αρχάρια κλεφτρόνια που αναζητούν μια εύκολη «μπάζα» στις ΗΠΑ. Το θύμα θεωρητικά εύκολο, μια 69χρονη γυναίκα, στο parking ενός πολυκαταστήματος, στο Κλίβελαντ. Ο ένας από τους δύο δράστες έτεινε το 38αρι περίστροφο, ζητώντας λεία. Η γυναίκα όμως δεν ήταν μια τυπική περίπτωση ηλικιωμένης που θα τρόμαζε από δύο ερασιτέχνες. Άρπαξε το πιστόλι, στην προσπάθεια της να ακινητοποιήσει το δράστη. Το όπλο ωστόσο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα καρφώθηκε στο στομάχι της.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ