ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Νταρουσάφακα – Παναθηναϊκός: Πράσινο σόου στην Πόλη!

Νταρουσάφακα - Παναθηναϊκός: Με εκπληκτική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός επικράτησε 91-67 της Νταρουσάφακα, για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έδειξε ότι βρίσκεται σε περίοδο προόδου. Κέρβερος κάτω από το καλάθι ο Παπαγιάννης (14 π. - 12 ρ.). Ακολούθησαν οι Παπαπέτρου και Καλάθης.

Νταρουσάφακα - Παναθηναϊκός: Πράσινο σόου στην Πόλη!

ΝταρουσάφακαΠαναθηναϊκός: Με εκπληκτική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός επικράτησε 91-67 της Νταρουσάφακα, για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έδειξε ότι βρίσκεται σε περίοδο προόδου. Κέρβερος κάτω από το καλάθι ο Παπαγιάννης (14 π. – 12 ρ.). Ακολούθησαν οι Παπαπέτρου και Καλάθης.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στη σημερινή αναμέτρηση και πήραν προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Για την ακρίβεια το τριφύλλι προηγήθηκε με 2-7 και από την αρχή έδειχνε αποφασισμένος να φύγει με το διπλό από την Τουρκία. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να είναι μπροστά στο σκορ με 17-20.

Με την έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι και με καλάθι τουυ Λάνγκφορντ ξέφυγε με 9 πόντους (17-26). Στη συνέχεια η Νταρουσάφακα προσπαθούσε να μειώσει, όμως το «τριφύλλι» είχε πάντα μία απάντηση και με το καλάθι του Τόμας ξέφυγε και πάλι με 9 πόντους 5 λεπτά περίπου πριν το ημίχρονο. Η νέα ασσίστ του Καλάθη και το ωραίο… τελείωμα του Κιλπάτρικ έστειλαν την διαφορά στο +11 και το σκορ στο 23-34. Με επιμέρους σκορ 3-6 ο Παναθηναϊκός η διαφορά πήγε στο +14  (26-40).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Ίαν Βουγιούκα εκτόξευσε τη διαφορά στο +15 και το «τριφύλλι» έκανε ένα σημαντικό βήμα για τη νίκη.

Εντούτοις, κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι… χαλάρωσαν και επέτρεψαν στην Νταρουσάφακα να πλησιάσει με σερί 6-0 στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου (37-46 στο 20’).

Με ένα τρίποντο στην αρχή της 3ης περιόδου, οι Τούρκοι μείωσαν ακόμα περισσότερο (40-46), αλλά μέχρι εκεί μπορούσαν… Οι παίκτες του Πιτίνο βρήκαν και πάλι τον καλό εαυτό τους για να στείλουν τη διαφορά στο +10 (47-57 στο 25’).

Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 53-66.

Το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το «τριφύλλι» να μετατρέπει σε τυπική διαδικασία. Τρομερός ο Παπαγιάννης στη σημερινή αναμέτρηση με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Εξίσου καλή εμφάνιση από τους Νικ Καλάθη και Ιωάννη Παπαπέτρου. Το τελικό σκορ για το τριφύλλι ήταν 91-67 και ο Παναθηναϊκός μπήκε πλέον σε τροχιά πλέι-οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.