ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μένει ελεύθερος ο Μπεργκ

Εκπνέει σε λίγες μέρες το συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ με την Αλ Αΐν.

Μένει ελεύθερος ο Μπεργκ

Ένας από τους παίκτες που δεν παύουν να απασχολούν τις ελληνικές ομάδες, είναι αναμφίβολα ο Μάρκους Μπεργκ, για τον οποίον έχουν γραφτεί πολλά.

Ο Σουηδός που έχει ακουστεί αρκετά για επιστροφή του στην Ελλάδα, ετοιμάζεται να μείνει ελεύθερος και να έρθει ξανά στο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο Sportime της Τρίτης και στη στήλη «Agent Greek», ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» μπορεί σε 8 μέρες να μην έχει ομάδα.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.825 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε λίγες μέρες λοιπόν εκπνέει και η προθεσμία που έχει η Αλ Αΐν για να ενεργοποιήσει τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ.

Μέχρι τώρα, ο 32χρονος επιθετικός δεν έχει καμία ένδειξη ή πληροφόρηση για τις προθέσεις του αραβικού συλλόγου.

Λογικά, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για την υπόθεση, αλλά αν δεν γίνει κάτι, τότε από τις 21 Μαρτίου είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.