ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιόχανσον για την παραμονή του: «Θα δείξει»

Ο Ματιάς Γιόχανσον στο match programme της αυριανής αναμέτρησης με τον Άρη, τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν γνωρίζει ακόμα αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Γιόχανσον για την παραμονή του: «Θα δείξει»

Αναλυτικά όσα είπε στο match programme της αναμέτρησης με τον Άρη ο Γιόχανσον:

Η σεζόν ξεκίνησε ιδανικά και για σένα και για τον Παναθηναϊκό. Με 4 γκολ ήσουν στο τέλος Νοεμβρίου πρώτος σκόρερ μαζί με τον Μακέντα. Τι άλλαξε μετά και για σένα και για τον Παναθηναϊκό;

«Πιστεύω ότι στην διάρκεια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος παίξαμε καλό ποδόσφαιρο δημιουργώντας πολλές φάσεις και καλές ευκαιρίες και σημειώνοντας αρκετά γκολ! Μετά την περίοδο των Χριστουγέννων η ομάδα συνέχισε να μάχεται αλλά χωρίς το αποτέλεσμα που θα θέλαμε. Σχετικά με τα γκολ που σημείωσα, όπως ξέρετε εγώ είμαι αμυντικός οπότε τα γκολ που έβαλα αποτελούν για εμένα μια ευχάριστη συγκυρία και ένα μάλλον αναπάντεχο δώρο».

Χρειάζεσαι ακόμα ένα γκολ για να κάνεις ρεκόρ καριέρας. Έχεις τρεις αγώνες μπροστά σου. Θα το καταφέρεις;

«Βεβαίως θα το προσπαθήσω και ελπίζω να σκοράρω. Θυμάμαι όταν είχα πετύχει τρία γκολ σε μια σεζόν όταν έπαιζα στην Αλκμααρ. Εκείνη την περίοδο είχα συμμετάσχει όμως σε πολύ περισσότερους αγώνες, οπότε όπως καταλαβαίνετε φέτος η επιτυχία και η στατιστική είναι καλύτερες».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 84.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολοκληρώνεται η δεύτερη σεζόν σου στον Παναθηναϊκό. Έχεις ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Σκέφτεσαι το μέλλον ή προτιμάς να αφήνεις τα πράγματα να έρχονται και να τα αντιμετωπίζεις στην ώρα τους;

«Θεωρώ, όπως αναφέρατε κι εσείς, ότι είμαι από εκείνους που προτιμούν να αφήσουν τα πράγματα να έρχονται και να τα αντιμετωπίζω στην ώρα τους. Προχωράω μέρα την μέρα και βέβαια το μέλλον θα δείξει. Πάντως, μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι εδώ».

Έτσι όπως είναι έως τώρα η εικόνα της ομάδας και η δική σου, τι θα κρατούσες στα θετικά και τι θα ήθελες να αφήσεις πίσω σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο από τη σεζόν;

«Ξέρετε, ίσως κανένας δεν περίμενε να τα έχουμε πάει τόσο καλά στον πρώτο γύρο σαν ομάδα. Εμείς όμως δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας και σίγουρα αυτό θα το θυμόμαστε. Τα αρνητικά τα αφήνω να περνάνε και να τα ξεχνάω, κρατώντας στην σκέψη μου μόνο θετικά πράγματα».

Μπροστά σας υπάρχει το παιχνίδι με τον Άρη. Είναι μια ευκαιρία να δείξετε ότι άξιζε ο Παναθηναϊκός θέση στην πεντάδα;

«Πιστεύω ότι αξίζαμε να βρεθούμε στην 5η θέση. Δείξαμε σε όλους πόσο καλοί είμαστε. Ελπίζω να τα πάμε καλά στους υπολειπόμενους αγώνες και εύχομαι να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα και επαναλαμβάνω ότι αξίζαμε την 5η θέση».

Πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην έδρα σου χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας;

«Εννοείται ότι είναι πολύ καλύτερο να παίζουμε πλαισιωμένοι από τους φιλάθλους μας οι οποίοι μάς στηρίζουν, μάς δίνουν επί πλέον ενέργεια και μας παροτρύνουν. Ο αγώνας είναι δύσκολος και είναι κρίμα που οι φίλαθλοί μας δεν θα μπορέσουν να έρθουν να μας δουν. Από την πλευρά μας βέβαια εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει στην ποδοσφαιρική σου καριέρα και δεν το έχεις καταφέρει;

«Να κερδίσω ένα πρωτάθλημα και να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα της χώρας μου. Είχα παίξει με την Εθνική σε τρία παιχνίδια το 2014 και θα ήθελα πολύ να επιστρέψω και πάλι στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...