ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άνετη νίκη με κορυφαία την Εζέτζα

Η ομάδα του Παναθηναϊκού επικράτησε με 64-53 των Χανίων, έχοντας για ακόμη μια φορά σε εξαιρετική ημέρα την Σύνθια Εζέτζα.

Άνετη νίκη με κορυφαία την Εζέτζα

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στην τέταρτη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεάνιδων στην Ιστιαία τα κορίτσια του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Καντζιλιέρη επιβλήθηκε των Χανίων με 64-53 χωρίς να δυσκολευτεί, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τις Εζέλα και Κοιλιά Π. που σημείωσαν 17 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 12-20, 22-38, 38-45, 53-64

Διαιτητές: Χουγιάζος, Κωνσταντινίδου

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.616 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χανιά (Μανουσάκης): Πρασιανάκη 6(1), Δερμιτζάκη 6, Δρικάκη, Χαιρετάκη, Τσώνη, Γιακουμάκη, Βασιλογιαννάκη 2, Παπαδάκη 14, Δασκουλίδου 20, Δασκαλάκη, Κοπάση, Σκουμπάκη 5(1).

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κοιλιά Π. 12, Πρίφτη, Μουρίκη, Πλώτα 3(1), Κουκή 4, Κοιλιά Ν. 2, Τριανταφύλλου 9, Μούτσα 8, Εζέτζα 17, Ζαρρή 2, Δαυλάκου 3(1), Μαυράκη 4.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.