ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο «πράσινος» Γιάννης Γιαννατσής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ένα παιδί της κερκίδας του Παναθηναϊκού αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να βοηθήσει τον τόπο του.

Ο «πράσινος» Γιάννης Γιαννατσής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ένα παιδί της κερκίδας του Παναθηναϊκού αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να βοηθήσει τον τόπο του.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννατσή. Από τους… παλιούς στην πράσινη εξέδρα, με πολλά χρόνια παρουσίας στο συνδεσμιακό κίνημα του «τριφυλλιού» κατά το παρελθόν. Ο Γιαννατσής έχει θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στη Γορτυνία, τη δεύτερή του μεγάλη αγάπη μετά τον Παναθηναϊκό.

Διεκδικεί την ψήφο του κόσμου του τόπου του με τον συνδυασμό του Μιλτιάδη Λύτρα «Γορτυνία μπορούμε».

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.636 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύντομο Βιογραφικό
Ο Γιάννης Γιαννατσής του Χρήστου (από τη Ριζοσπηλιά Δημητσάνας) και της Χριστίνας (από τον Κοκκορά Ηραίας) γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Δεκεμβρίου του 1980. Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στο 4ο Γενικό Λυκείο Νικαίας και κατέχει πτυχίο από το The American College of Greece (Deree) με σπουδές Advanced Social Media Management.
Επί 20 συναπτά έτη εργάζεται ως υπάλληλος γραφείου στην Οικονομική Διεύθυνση της εταιρείας ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ενώ τα τελευταία έτη ασχολείται με τον χώρο της ψηφιακής διαφήμισης και του social media management.
Είναι η πρώτη φορά που θα εμπλακεί στα κοινά του τόπου μας τον οποίο επισκέπτεται αδιάλειπτα κάθε μήνα τα τελευταία 39 χρόνια. Με σεβασμό στην ιστορία μας, στην παράδοση μας αλλά και με βαθιά πίστη για τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας, οραματίζεται μια Γορτυνία δημοκρατική, σύγχρονη, που με μπροστάρη τον Δρ. Μιλτιάδη Λύτρα θα αποκρίνεται καλύτερα στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.