ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Είμαι απογοητευμένος που δεν παίζουμε, αν πω αυτά που βλέπω στις ΗΠΑ θα γελάσουν!»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και ανέλυσε τις... εμπειρίες του από την Ελλάδα.

Πιτίνο: «Είμαι απογοητευμένος που δεν παίζουμε, αν πω αυτά που βλέπω στις ΗΠΑ θα γελάσουν!»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και ανέλυσε τις… εμπειρίες του από την Ελλάδα.

“Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Ολυμπιακό, θα μιλήσω για εμάς. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν παίξαμε μπάσκετ. Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που παίξαμε. Πολλοί από τους παίκτες μας ξέρουν πως η σεζόν τελειώνει στις 15 Ιουνίου, αλλά αυτή η καθυστέρηση δεν κάνει καλό. Είναι απογοητευτικό. Έχω δει πράγματα που δεν είχα δει σε όλη μου την ζωή. Προπονούμαστε χωρίς αγώνες για πολύ μεγάλο διάστημα, είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να καταλάβω και τι γίνεται. Αν πω αυτά που βλέπω στις ΗΠΑ, θα συναντήσω πολλά γέλια!», ανέφερε αρχικά ο Ρικ Πιτίνο, προτού σχολιάσει την εμπειρία του στην χώρα μας:

«Είναι μία υπέροχη εμπειρία. Οι άνθρωποι, ο τρόπος ζωής… Είναι οι πιο φιλικοί άνθρωποι που έχω συναντήσει εδώ. Η νοοτροπία είναι παράξενη. Εγώ για παράδειγμα θα θέλω να “σκοτώσω” τον αντίπαλό μου στο παρκέ, αλλά μετά θα του δώσω το χέρι αν με νικήσει και θα πω πως ήταν καλύτερος. Είπα για τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ ότι ήταν ταπεινός, αυτό είναι πολύ καλό. Αλλά εγώ δεν είμαι εδώ για να αλλάξω την κουλτούρα της χώρας, εγώ απλά βρίσκομαι εδώ και απολαμβάνω την εμπειρία»

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.777 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με το αν έχει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του, ο θρύλος του NCAΑ τόνισε: «Ποτέ δεν είχα έστω πρώτες σκέψεις! Το συμβόλαιό μου ήταν για έξι μήνες, μέχρι τις 15 Ιουνίου. Μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω. Είμαι απλά απογοητευμένος που δεν παίζουμε, νιώθω άσχημα για τους παίκτες μου που απλά προπονούνται. Όλα αυτά δεν αφορούν εμένα. Δεν σκέφτηκα εμένα, μόνο την ομάδα και τι θα κάνουμε στο παρκέ».

Τέλος, πρόσθεσε: «Πρέπει να υπάρχουν ηγέτες. Δεν αφορά τον Ολυμπιακό ή εμάς. Πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν πως “αυτό είναι λάθος”. Αυτό αφορά την Ομοσπονδία και τους κανόνες που πρέπει να υφίστανται. Η πειθαρχία είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θέλω να δω την μεγάλη ελληνική κόντρα, να παίξουμε με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και μετά να δώσουμε τα χέρια μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...