ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παρασκήνιο: Τι συμβαίνει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Μένει ή φεύγει από τη Φενερμπαχτσέ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς;

Παρασκήνιο: Τι συμβαίνει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Μένει ή φεύγει από τη Φενερμπαχτσέ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς;

Η αποτυχία της τουρκικής ομάδας στο final 4 της Ευρωλίγκας και η 4η θέση είναι κάτι που βαραίνει και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στη γειτονική χώρα, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Είναι, όμως, αυτό αληθές;

Από τη Φενέρ διαψεύδουν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι φήμες, όμως, οργιάζουν, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που ο Ζοτς πήγε στην Τουρκία. Ποτέ ξανά δεν είχε γραφτεί ή ακουστεί το παραμικρό για το μέλλον του.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.396 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι δεδομένο ότι τώρα ο Ζέλικο δεν πρόκειται να ανακοινώσει τίποτα. Ακόμη κι αν σκέφτεται το ενδεχόμενο παραίτησης, θα περιμένει πρώτα τους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος και μετά θα ανακοινώσει οτιδήποτε. Μιλάμε, άλλωστε, για τον απόλυτο επαγγελματία.

«Σύννεφα», πάντως, υπάρχουν. Και όργιο φημών. Το τι θα συμβεί, θα το μάθουμε σύντομα. Υπομονή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...