ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μπόμης: “Περιμένουμε τον δήμαρχο για το γήπεδο”

Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μπόμης, μίλησε για την κατάσταση που βρήκε πέρσι η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη στη "μάνα του λόχου", αλλά και τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν.

Μπόμης: “Περιμένουμε τον δήμαρχο για το γήπεδο” | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Μπόμης στην εφημερίδα SportDay:

Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή αρχή με Σπάρτακ Μιγιάβα
Παναθηναϊκός: Ευρωπαϊκή αρχή με Σπάρτακ Μιγιάβα 615 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι παραλάβατε από την προηγούμενη διοίκηση;

«Ένα τεράστιο χρέος και έναν ανοργάνωτο οργανισμό, αλλά αυτό ήταν αποτέλεσμα των τελευταίων διοικήσεων, όχι μόνο της τελευταίας. Στα περισσότερα παιδιά όμως που βγήκαν μπροστά από το 2012 και μετά αξίζει ένα μπράβο γιατί κράτησαν όπως κράτησαν τον σύλλογο».

Αυτό το διάστημα τι κινήσεις και αλλαγές έχουν γίνει;

«Καταρχήν έχουμε καταφέρει να συγκεκριμενοποιήσουμε το χρέος. Έχουμε αποπληρώσει το 50% και στόχος είναι την δεύτερη σεζόν να το μηδενίσουμε. Επίσης, αυτή την μεταβατική χρονιά έχουμε μία επαγγελματική οργάνωση στον σύλλογο και τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται σύντομα στον κόσμο, διότι οι αθλητές και τα προπονητικά τιμ τα ζουν ήδη. Ακόμα γίνεται και δουλειά στις ομοσπονδίες και ήδη οι περισσότερες έχουν καταλάβει ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε».

Ποιοι είναι οι στόχοι και το όραμά σας για τον σύλλογο στη συνέχεια;

«Είναι αυτονόητοι οι στόχοι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι αυτοβιώσιμος. Να χρηματοδοτείται από το γήπεδό του, τον κόσμο του και τις χορηγίες του».

Τώρα που είπατε γήπεδο: Έχει βγει τον τελευταίο καιρό στο προσκήνιο το γήπεδο στον Βοτανικό. Μπορείτε να μας πείτε σε τι επίπεδο βρίσκεται αυτό το πρότζεκτ;

«Δεν θα ήθελα να αναφερθώ πριν από την συνέντευξη Τύπου του Προέδρου. Υπομονή λίγες ημέρες».

Πόσα ερασιτεχνικά αθλήματα είναι ενεργά στον Παναθηναϊκό;

«Δεκαεννέα. Αλλά πρέπει να τονίσω ότι δίνουμε τεράστια σημασία στις ακαδημίες. Τα 1500 παιδιά δεν θα βγουν όλα αθλητές καριέρας. Αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε υγιείς φιλάθλους».

Υπάρχει συνεργασίας με την ΠΑΕ και τον Αλαφούζο;

«Απευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο όχι. Με την διοίκηση της ΠΑΕ, ναι. Τον τελευταίο καιρό θα έλεγα πως είναι καλύτερη από ποτέ».

Πριν από περίπου ένα μήνα είχατε δηλώσει: «Όλοι εσείς οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας που θυμηθήκατε τον ΠΑΟ, να θυμάστε σε δύο μήνες τι λέγατε αυτή την εποχή γιατί εμείς δεν ξεχνάμε…». Επιμένετε στην άποψη αυτή;

«Εννοείται. Το πότε θα ανοίξει το θέμα του γηπέδου αφορά τον Παναθηναϊκό και αυτό θα γίνει όταν το θέλει ο Παναθηναϊκός και όχι ο Χ υποψήφιος. Και ναι, θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο Δήμαρχος για να ακούσουμε μετά τις εκλογές τι θα κάνει ο Δήμος της Αθήνας για την ομάδα της πόλης του. Αλήθεια, ξέρει κάποιος από τους υποψήφιους δημάρχους πότε φωταγωγήθηκε η Αθήνα για τελευταία φορά μετά από επιτυχία του συλλόγου; Επειδή εμείς θυμόμαστε θα πω πως είναι ντροπή για όλες τις δημοτικές αρχές. Περιμένουμε λοιπόν τον δήμαρχο να τον ακούσουμε για τις πράξεις που θα υλοποιήσει. Προεκλογικά δεν έχει καμία σημασία. Μετεκλογικά έχει!».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close