ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στήριξη από τις τράπεζες για το πρότζεκτ του Βοτανικού

Οι δύο τράπεζες που είναι σύμμαχοι στην προσπάθεια για το γήπεδο στο Βοτανικό και οι συζητήσεις της κυβέρνησης.

Στήριξη από τις τράπεζες για το πρότζεκτ του Βοτανικού

Το πρότζεκτ του Βοτανικού βρίσκει την απόλυτη στήριξη της Alpha Bank αλλά και της Πειραιώς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας LiveSport. Πηγές που πρόσκεινται στους διοικούντες των δύο τραπεζικών ομίλων, ανέφεραν χαρακτηριστικά πως “Στηρίζουμε το έργο στον Βοτανικό, εφόσον γίνουν οι τροποποιήσεις που έχουν ζητηθεί”.

Οι δύο τράπεζες έχουν συμφέρον για τη διπλή ανάπλαση, καθώς συμμετέχουν από κοινού στο πρότζεκτ με την εταιρεία «Alpha Επενδυτική Περιουσία Ελαιώνα ΑΕ». Το γεγονός αυτό δίνει την αίσθηση πως εφόσον το πρότζεκτ του Βοτανικού “θωρακιστεί” νομικά, τότε οι δύο όμιλοι πιθανώς θα σταθούν ως αρωγοί όσον αφορά τη χρηματική στήριξη.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το οικόπεδο στον Βοτανικό είχε αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης μεταξύ της κυβέρνησης και της παρελθούσας πλέον, δημοτικής αρχής στην Αθήνα. Οι συζητήσεις αφορούσαν το ενδεχόμενο να χτιστεί γήπεδο 15.000 θέσεων στο οικόπεδο που ανήκει στον Δήμο Αθηναίων. Το θέμα μπορεί να ανοίξει εκ νέου μετά την εκλογή του Κώστα Μπακογιάννη και δη περισσότερο, μετά τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.