ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλει συνάντηση με Γιαννακόπουλο – Αλαφούζο ο Μπακογιάννης

Ο Κώστας Μπακογιάννης προτίθεται να συναντηθεί το συντομότερο δυνατό με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη για το γήπεδο στο Βοτανικό.

Ο Κώστας Μπακογιάννης φέρεται να έχει ψηλά στην ατζέντα του το θέμα του Βοτανικού. Γι’ αυτό και, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Live Sport, επιθυμεί να συναντηθεί στο άμεσο μέλλον με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να γίνουν οι πρώτες επίσημες κουβέντες για τη διπλή ανάπλαση. Μάλιστα, ο Μπακογιάννης θα ήθελε να γίνουν αυτές οι συναντήσεις ακόμη και πριν τις εκλογές τις 7 Ιουλίου, ώστε να μπουν οι πρώτες κατευθυντήριες γραμμές και να αναλυθούν τα υπάρχοντα δεδομένα για το πρότζεκτ, όταν εκείνος θα αναλάβει τα καθήκοντά του, τον Σεπτέμβρη.

Αυτή είναι η πρόθεση του Κώστα Μπακογιάννη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ωστόσο είναι προφανές ότι οι συναντήσεις που επιθυμεί να γίνουν δεν θα “βγάλουν” οριστικές αποφάσεις. Κάτι τέτοιο θα συμβεί μετά τις 7 Ιουλίου, όταν και θα έχουν περάσει οι εκλογές και θα έχει αναδειχθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα, αλλά και θα έχουν τοποθετηθεί τα νέα πρόσωπα στα αρμόδια υπουργεία. Συν τοις άλλοις, χρειάζεται να γίνουν και επαφές με τις τράπεζες, οι οποίες φαίνεται ότι διάκεινται θετικά για τη συμμετοχή τους στο έργο.

Exit mobile version