ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ για την παραμονή του: «Η απόφαση δεν βρίσκεται στα χέρια μου»

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον του.

Γκιστ για την παραμονή του: «Η απόφαση δεν βρίσκεται στα χέρια μου»

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Τζέιμς Γκιστ:

«Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Προμηθέα για την πορεία του στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League. Είναι μία δυνατή ομάδα με καλό προπονητή».

Για την εμπειρία του: «Μιλάω σε όλους ως ηγέτης ανεξάρτητα από το πόσο είμαι εδώ, άσχετα από την εμπειρία μου. Θέλω να δώσω λίγη από την σοφία από το πνεύμα μου. Πολεμήσαμε μέσα στην χρονιά και τα καταφέραμε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.810 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Πιτίνο: «Είναι διαφορετικός προπονητής από τον Πασκουάλ. Ο Πιτίνο μας ξύπνησε μας έδωσε κίνητρο. Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής ακολουθείς τα συστήματα που αυτός δείχνει. Κανείς δεν περίμενε ότι θα περάσουμε στα πλέι οφ. Χάσαμε από την Ρεάλ Μαδρίτης, μία καλή ομάδα. Τελειώσαμε την χρονιά με το πρωτάθλημα ένα σπουδαίο επίτευγμα».

Για το μέλλον του: «Θέλω να μείνω. Η Αθήνα είναι πολύ όμορφη πόλη με τον κόσμο, το μπάσκετ και το φαγητό της. Έρχομαι για να ζήσω εδώ πέρα. Είδικά όταν παίζουμε για έναν τίτλο. Δυστυχώς η απόφαση δεν είναι στα χέρια μου. Μετά την Αμερική είναι δεύτερο σπίτι μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.