ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεβαίνει στην πράσινη λίστα ο Φετφατζίδης

Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποτελεί μια περίπτωση που αρέσει στον Παναθηναϊκό, με την υπόθεσή του να κερδίζει έδαφος στα μεταγραφικά των πρασίνων.

Ανεβαίνει στην πράσινη λίστα ο Φετφατζίδης

Ο Παναθηναϊκός αναζητά ποιοτικές μα οικονομικές λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του. Το μπάτζετ που έχει δοθεί για μεταγραφές είναι στα ίδια περίπου επίπεδα με την περασμένη σεζόν, γεγονός που οδηγεί τον Νίκο Νταμπίζα στην ανάγκη προσεκτικών κινήσεων, με σύνεση, ούτως ώστε να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές στο μικρότερο κόστος. Μία περίπτωση που απασχολεί τους “πράσινους” από την εγχώρια αγορά είναι και εκείνη του Φετφατζίδη.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει μείνει ελεύθερος από τον Άρη και ο Παναθηναϊκός τον έχει θέσει στο στόχαστρό του από το τέλος της περασμένης σεζόν. Η περίπτωσή του έχει δυσκολία για το τριφύλλι, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”, η υπόθεσή του κερδίζει όλο και περισσότερους “πόντους” για το τριφύλλι. Τα χαρακτηριστικά του Φετφατζίδη ταιριάζουν στα “θέλω” του Γιώργου Δώνη, ενώ ο ίδιος έχει αρκετή εμπειρία από υψηλό επίπεδο, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί βοηθητικό για τις επιδιώξεις του Παναθηναϊκού.

Στον Παναθηναϊκό φέρονται έτοιμοι να μπουν σε διαδικασίες διαπραγματεύσεων και θεωρούν ότι με… καλή πίστη από τις δύο πλευρές, θα μπορέσει να βρεθεί ένας κοινός τόπος συνεννόησης, που θα φέρει τον Φετφατζίδη κοντά σε μεταγραφή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.