ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Προτεραιότητα ο Ντεσόν Τόμας

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ντεσόν Τόμας για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η επίσημη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού» από τον Έλληνα τεχνικό δρομολογεί εξελίξεις στο μεταγραφικό πλάνο των νταμπλούχων Ελλάδος. Περίοπτη θέση στις προτεραιότητες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Η Πράσινη», έχει η περίπτωση του Ντεσόν Τόμας, ο οποίος διεκδικεί νέο συμβόλαιο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν από τους διακριθέντες της σεζόν που ολοκληρώθηκε, παρουσιάζοντας εντυπωσιακό αγωνιστικό πρόσωπο από την έλευση του Ρικ Πιτίνο τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το προσεχές χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση παραμονής του, ώστε ο Αργύρης Πεδουλάκης να αναζητήσει τα επόμενα κομμάτια στο παζλ του ρόστερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Οι πιθανότητες παραμονής του Ντεσόν Τόμας, πάντως, είναι πολλές, αφού ο Αμερικανός έχει δείξει κι εκείνος με τη σειρά του πως επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Έχει δεθεί με τον σύλλογο και αποτελεί έναν από τους πυλώνες για τον κορμό του Παναθηναϊκού εν όψει της επόμενης σεζόν.

Exit mobile version