ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα ρευστότητας στον Παναθηναϊκό

Προς αναζήτηση ρευστού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τα ταμεία να είναι άδεια τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Πρόβλημα ρευστότητας στον Παναθηναϊκό

Πρόβλημα ρευστότητας υπάρχει στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τη Sportday, με τις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου να τρέχουν. Οι “πράσινοι” έχουν μπροστά τους τις δόσεις που πρέπει να μπουν σε διακανονισμούς, τους μισθούς των ποδοσφαιριστών για τον Μάιο. Οφειλές που πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι τα μέσα του μήνα. Η συγκεκριμένη περίοδος θεωρείται “νεκρή” από έσοδα και ουσιαστικά, η μόνη πηγή εισροής χρημάτων είναι ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω της ΑΜΚ, με άπαντες να περιμένουν τις οικονομικές παρεμβάσεις τους, ώστε να διευθετηθούν τα τρέχοντα ζητήματα και να μην υπάρξουν θέματα, όπως η πιθανότητα προσφυγών από τους παίκτες στο μέλλον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.