ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Μυθικά πράγματα: Ο «αγάπη μόνο» πήγε να ψηφίσει με βατραχοπέδιλα (vid)

Δεν γίνονται σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου.

Μυθικά πράγματα: Ο «αγάπη μόνο» πήγε να ψηφίσει με βατραχοπέδιλα (vid)

Όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη χώρα, μόνο αυτό έμενε να δούμε και μάλιστα στις εθνικές εκλογές. Ψηφοφόρο να πηγαίνει με βατραχοπέδιλα στο εκλογικό κέντρο στο οποίο ψήφιζε και να ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα με αυτά.

Βατραχοπέδιλα, μαγιό και γυαλιά ηλίου ήταν η αμφίεση του «αγάπη μόνο», ο οποίος ανάγκασε τους παρευρισκόμενους αρχικά να γουρλώσουν τα μάτια όταν τον αντίκρισαν και στη συνέχεια να ξεσπάσουν σε γέλια. Και φυσικά να… απορούν για το γεγονός πως ο συγκεκριμένος αποφάσισε να… τρολάρει την εκλογική διαδικασία με αυτά που φόρεσε.

Δείτε το βίντεο εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ