Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού, ο Παναθηναϊκός φουλάρει και για τον Γκαγιάς Ζαχίντ, με τις πληροφορίες από την Κύπρο να τονίζουν ότι οι εξελίξεις για το θέμα τρέχουν.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε περίοδο… μεταγραφικού οργασμού και οι εξελίξεις τρέχουν. Ο Δημήτρης Κολοβός αποκτήθηκε, αφού έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια και οι «πράσινοι» προσπαθούν σιγά – σιγά να κλείσουν όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις και να διαμορφώσουν το ρόστερ που θέλουν ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν ότι το «τριφύλλι» φουλάρει για τον Γκαγιάς Ζαχίντ και η συμφωνία είναι κοντά! Ο ποδοσφαιριστής ήταν ξανά εκτός στα σημερινά φιλικά του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα και οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν ότι μέχρι αύριο ο παίκτης πιθανότατα θα έχει αποχωρήσει.

Οι «πράσινοι» έχουν ανεβάσει την προσφορά τους  και ο Νορβηγός θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Δώνη. Που βρισκόμαστε τώρα;

Ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΠΟΕΛ υπάρχει μια κοινή συνισταμενη. Επί της ουσίας, τα πάντα είνα στο χέρι του παίκτη. Αν ο Ζαχίντ μειώσει τις απαιτήσεις του στο συμβόλαιο και πέσει κοντά στις 300.000 ευρώ ή αν «μεταφέρει» τα οικονομικά του «θέλω» για την επόμενη χρονιά- σε περίπτωση που το «τριφύλλι» ενεργοποιήσει την οψιόν και τον κρατήσει- ο δανεισμός θα προχωρήσει.

Οι επόμενες ώρες αναμένεται να κρίνουν πολλά και οι πιθανότητες για να φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι» ο ποδοσφαιριστής ειναι αρκετές.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου