ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο ίδιο πέταλο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ!

Στο επικείμενο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ οι οπαδοί των δύο ομάδων αναμένεται να κάτσουν στο ίδιο πέταλο.

Στο ίδιο πέταλο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ σε φιλική αναμέτρηση αύριο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Άμστερνταμ.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων αποφάσισαν, λόγω της πολύ καλής του σχέσης, να κάτσουν στο ίδιο πέταλο στην αυριανή αναμέτρηση.

Το αίτημα αυτό έγινε αποδεκτό από τις διοικήσεις των δύο ομάδων. Η εικόνα αναμένεται να είναι εντυπωσιακή και συνάμα σπάνια για τα ευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια δεδομένα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.020 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.