ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τάκης Φύσσας για Εθνική ομάδα!

Την επιστροφή του Τάκη Φύσσα στην Εθνική επιθυμεί η ΕΠΟ.

Τάκης Φύσσας για Εθνική ομάδα!

Επάνοδο του Τάκη Φύσσα στην εθνική ομάδα θέλει η ΕΠΟ.

Παράλληλα με το θέμα του προπονητή, η ομοσπονδία τρέχει και αυτό του τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν του ΣΠΟΡ FM, διακαής πόθος για να αναλάβει το σχετικό πόστο είναι ο νυν διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φύσσας είχε τον συγκεκριμένο ρόλο επί έξι χρόνια (2008-2014), αναλαμβάνοντας από την εποχή του Ότο Ρεχάγκελ και συνεργαζόμενος έπειτα και με τον Φερνάντο Σάντος.

Εφόσον δρομολογηθεί λοιπόν η αποχώρησή του από τους «πράσινους», θεωρείται πιθανότατο ότι θα επιτευχθεί συμφωνία και θα επανέλθει στη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.